Organisatie

Wie zijn we?

Van kindsbeen af gepassioneerd door auto’s volgt Wim opleiding voor automecanicien. Hij kan op 18-jarige leeftijd starten in een VW-garage, nadien zet hij zijn loopbaan verder in een Skoda-garage.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak start hij in 2014 zijn eigen zaak.

Een jaar verder kon hij het werk niet meer alleen de baas en kwam oud-collega Ezra Mertens het team versterken. Sinds 2019 is zoon Nicolas afgestudeerd als automekanieker aan het VTI te Aalst en is enorm blij en gedreven om in de voetsporen van zijn vader te kunnen treden.

Lid van het netwerk 1-2-3 autoservice wat staat voor : GARANTIE.

Naast zijn eigen expertise heeft garage Wim Roels ook een strategische keuze gemaakt door zich aan te sluiten bij 1,2,3 AutoService netwerk, het grootste netwerk van onafhankelijke garages van België.

Hiermee kan hij u als garagist verzekeren steeds te werken volgens de voorschriften van de constructeur, met onderdelen van originele kwaliteit en met uiteraard behoud van uw fabrieksgarantie!

Via het 1,2,3 AutoService netwerk worden de mecaniciens van Garage Wim Roels ook steeds ondersteund op gebied van techniek! Hiermee kan Garage Wim Roels ook steeds een kwaliteitsvol werk garanderen en dit ook aan de hand van de nieuwste technologieën.

Vandaag 7 jaar later is het tijd om nog verder uit te breiden en van locatie te veranderen!

 

Ons team

Wim Roels

Nicolas Roels

Ezra Mertens

Marianne Meskens